Zamanla yarıştığın bu dönemde soru çözmek kadar çözemediğin sorulara anında çözüm desteği almak da bir o kadar önemli. Özellikle de “15 tatil” tam da netlerinde ki artışı gözlemleyeceğin dönem. Netlerde ki artışın en büyük parçası da yapamadığınız soruların nasıl çözüldüğünü öğrenerek bunları yapabildiğiniz sorular arasına katmak.

Peki gelelim asıl soruya: “Yapamadığım Soruları Kime Sorayım?” Bazılarınız dershaneye gidiyor, fakat ders aralarında hocalarınıza sorularınız yetiştiremiyorsunuz. Bazılarınız özel ders alıyor, ama yapamadığınız soruları sorarken konu anlatımına vakit kalmıyor. Bazılarınız ise ailesine daha fazla masraf çıkarmak istemiyorsunuz. Fakat ortak şikâyetiniz sorularınıza en hızlı şekilde, kapsamlı ve güvenilir açıklamayla geri dönecek birisini bulamamanız. Aynı sizin gibi bu sınav sürecinden geçen ve Boğaziçi’nden mezun olan 3 genç bu ihtiyacın farkına varmış ve sizin için masadan bile kalkmadan telefon aracılığıyla sorularınızı alanlarında uzman hocalara sorabileceğiniz “Kunduz” adında bir uygulama çıkarmış.

Kunduz ile neler yapabilirsin?

  • Çözüm Desteği: Kunduz’da her dersten soruna ortalama 15 dakika içerisinde açıklayıcı bir çözüm alabilirsin.
    • %100 çözüm garantisi sunuyorlar. Çözümlerde anlamadığınız kısımları sorabilir daha detaylı yanıt alabilirsin.
    • %90’u öğretmenlerden, %10’u YGS ve LYS’de derece yapmış öğrencilerden oluşan Kunduz eğitmen kadrosu 2500’den fazla eğitmeniyle sorularını bekliyor.
  • Soru Bankası: Uygulamada yer alan soru bankası kısmında başkaları tarafından sorulmuş ve Kunduz eğitmenleri tarafından çözülmüş 1 Milyondan fazla soru yer alıyor.
    • Bu soruları ders, konu ve zorluk seçerek dilediğiniz yerde çözebilirsin.
  • Rehberlik/Eğitim Koçluğu: Sınava hazırlık sürecinde psikolojik ve motivasyonel destek, sınav stresi ile başa çıkma yolları vb. konularda Kunduz rehberlik ekibine danışabilirsin.
    • Ayrıca kişisel haftalık ders çalışma programı hazırlama, soru bankası ve konu anlatımlı kaynak tavsiyeleri, tercih dönemi desteği konularında yardım alabilirsin.

Kunduz sınava evde çalışanlar için, sorusuna masadan kalkmadan çözüm almak isteyenler için, dilediği yerde soru çözmek ve çözümünü görmek isteyenler için birebir. Hocalara Geldik ekibi olarak Kunduz’u deneme fırsatı bulduk ve gönül rahatlığı ile öneriyoruz. En azından bir şans verip ücretsiz 3 soruyu sormanızı tavsiye ediyoruz. Eğer memnun kalırsanız dershane ve özel derse göre çok daha ekonomik olan paketlerinden birini alıp sorularını sormaya devam edebilirsin.
İncelemenizde fayda var!