Nasıl Üye Olurum?

Hocalara Geldiniz, Hoş Geldiniz! 🙂 Sitemize ücretsiz olarak üyelik oluşturabilirsiniz. Ücretsiz üyelerimiz sadece YouTube kanalımızda paylaşılan herkese açık videolarımızdan yararlanabilmektedir.

Hocalara Geldik olarak ücretsiz üyelerimizin de faydalanabileceği küçük sürprizler oluşturmaktayız.

Tüm ayrıcalıklarımızdan faydalanabilmek ve üyelik paketi satın almak için öncelikle ücretsiz üyelik gerçekleştirmelisiniz.

Nasıl Üyelik Paketi Satın Alabilirim?

Öğrencilerimize özel binlerce içerikten yararlanmak için öncelikle ücretsiz üyelik gerçekleştirmeniz gerekmekte. Ardından üyelik paketleri sayfamızdan size uygun paketi seçerek satın alabilirsiniz.

İstediğiniz şekilde ödeyin! Online Kredi Kartı, Kapıda Ödeme, EFT/Havale veya Üyelik kartı seçeneklerimiz ile istediğiniz şekilde ödeme yapabilirsiniz.

Nasıl Ödeme Yapabilirim ?

Online Kredi Kartı, Kapıda Ödeme, EFT/Havale veya Üyelik kartı seçeneklerimiz ile istediğiniz şekilde ödeme yapabilirsiniz.

Online Kredi Kartı: Kredi kartınız ile anlık ödeme yapabilir ve üyelik paketinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Güvenliğiniz için kredi kartınızın 3D Secure özelliği aktif olmalıdır. Aksi halde alışverişiniz tamamlanmaz. 3D Secure, internette kredi kartı ve banka kartı ile yapılan alışverişlerin güvenli gerçekleşmesi için geliştirilmiş bir güvenlik sistemidir.

EFT/Havale: İster ATM’den, ister İnternet bankacılığından hesabımıza eft/havale işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ödemenizi tamamladıktan sonra Ödeme Bildirimi sayfasından bize lütfen dekontunuzu gönderiniz. Ödeme bildirimi yapıldıktan ve kontrol edildikten sonra üyelik paketiniz aktifleştirilecektir.

Kapıda Ödeme: Kapıda ödeme seçeneği ile yaptığınız alışverişlerinizde size bir üyelik kartı gönderilir ve ödemeyi kapıda güvenle yapabilirsiniz. Bu üyelik kartı ile paketinizi seçerek üyelik gerçekleştirebilir ve üyelik paketinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Üyelik Kartı: Satın almış olduğunuz üyelik kartının üzerinden bulunan pin kodu ile sistemimize kayıt olabilir ve üyelik paketinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.