Hocalara Geldik Nedir?

Hocalara Geldik, öncelikli olarak öğrencilere ücretsiz, kaliteli videolar üreten bir markadır. Konu anlatım, soru çözüm, rehberlik, vb. konulardaki ücretsiz videoların yanı sıra; internet sitesi ile videoları destekleyen dijital içerikler ve yine videolarla birlikte çalışılabilecek kitaplar, fasiküller ve farklı yayınlar üretir.

Hocalara Geldik, videolar ve sosyal medyası ile öğrencilere kılavuzluk etmeye çalışır.

Öğrencilerin okul ve sınav süreçlerinde kendileri için en doğru kararı verebilmelerine katkı sağlayacak canlı yayınlar, videolar, tanıtımlar ve işbirlikleriyle her zaman yanındadır.

Konu Anlatım ve Soru Çözüm Videoları

Her zaman güncel, her zaman müfredat uyumlu konu anlatım videolarını Hocalara Geldik kanalında bulabilirsiniz. Ayrıca yazılı ve sınavlarınıza hazırlık için olmazsa olmaz sorular Hocalara Geldik hocaları tarafından hazırlanıp çözülmüş şekilde her zaman video kanalımızda. Efsane ‘’101 Soruda’’ serileri bunlardan sadece bir tanesi…

Türkçe, Edebiyat, Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih ve Coğrafya derslerine ait ücretsiz video içeriklerimiz, hem Ara sınıflar hem de sınava hazırlanan öğrenci arkadaşlarımız için durmadan sürekli güncellenerek kanalımıza ve internet sitemize yüklenmekte…

Özel Soru Çözüm Videoları: Sorubüs

Sorubüs, 8. Sınıf ortaokul öğrencilerine ve 9,10 ve 11. Sınıf lise öğrencilerine özel bir içeriktir. Her ay yazılı ve sınav konularına göre hazırlanmış özel soruların video çözümlerinden oluşur.

Soruların PDF dokümanlarını indirebilir ve video çözümlerini istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.

Sorubüs, Matematik – Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Coğrafya ve Edebiyat derslerini kapsamaktadır. Her ders başına aylık olarak 30 adet soru çözümü yapılmaktadır. Aylık toplamda 180 soru çözümü yapılmaktadır. 8. Sınıf öğrencilerine 5 ders üzerinden aylık 30 soru çözümü toplamda 150 soru çözümü yapılmaktadır.

TYT – YKS 9, 10, 11 ve 12. Sınıf içeriklerinin tümünden sorumlu olup aylık 90 soru çözümütoplamda 4220 soru çözümü yapılmaktadır.

Video Destekli Konu Dokümanları

Konu anlatım ve soru çözüm videolarımızın izlendikten sonra tekrar çalışılabilmesi ve üzerinde not alınabilmesi için tüm videolarımızın PDF dokümanları mevcuttur.

Özellikle soru çözüm videolarımızda soruyu videodan okuyarak tekrar yazmak yerine PDF dokümanını çıktı alabilir ve soru çözümlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Bunlara ek olarak ” Hocaların Çıkını “ adını verdiğimiz alanında uzman öğretmenlerimizin özel ders notlarınada ulaşabilir ve çıktı alabilirsiniz.

Online Konu Testleri ve Deneme Sınavları

Hocalara Geldik sitesinde, Konulara göre ayrılmış konu testleri yer almakta. Anlatım videolarına ders notları ile birlikte çalıştıktan sonra yapman gereken; videonun altındaki konu testi butonuna tıklamak ve testi çözmek. Bu testler sayesinde konuyu ne kadar anladığını görebileceğin gibi iyi bir pekiştirme aracı olarak da kullanmış olacaksın. Şu an matematik ve geometri konu testlerini kullanabilirsiniz. Yakında diğer dersler de yükleniş olacak.

Hocalara Geldik Sitesinde Deneme sınavları da yüklenmeye başladı. Bundan sonra her ay yeni sisteme göre detaylı sonucunu ve sıralamanı görebileceğin denemeler sitemizde olacak. Hediyeli deneme sınavları da yakında sitemizde…

Hocaların Çalışma Kılavuzu

Öğrenci arkadaşlarımıza sınavlara hazırlık sürecinde kılavuzluk edecek ve kendi kontrollerini sağlamalarına yardımcı olacak çalışma programı da sitemizdeki önemli araçlarımızdan biri.

8 branştan hafta-hafta hangi konulara nasıl çalışmaları gerektiği, minimum ve maksimum çözmeleri gereken soru sayıları vb. özellikler Çalışma kılavuznda.

Ayrıca Çalışma Kılavuzumuzun ara sınıf (9,10,11. Sınıf) öğrencilerimiz için olan versiyonları da mevcut.

Kendi çalışma planını hazırlayamayan, hazırlasa da emin olamayan öğrencilerimiz için iyi bir yol haritası.